В Русе проведоха Коледен благотворителен бал

0

10-о поредно издание на Коледния благотворителен бал на училище „Иван Вазов“ се проведе снощи в ресторанта на хотел „Рига“.

На тържеството присъстваха ръководството на училището, преподавателите, родители и част от талантливите и изявени деца, които се включиха в програмата.

Директорът на ОУ „Иван Вазов“ г-жа Валерия Пенчева поздрави всички присъстващи и им пожела следващата година за „Вазовци“ да е по-добра от настоящата.

На традиционния търг бяха предложени картини, дарени от русенски художници, сувенири, дарени от приятели на училището и изработени от деца, преподаватели и родители, както и кулинарни изкушения, също дело на родители и учители. Поставена беше и дарителска кутия. Общата набрана сума от вечерта е 3550 лева, сподели в края на вечерта директорът на училището г-жа Пенчева. В училището предстои да се подреди и коледен базар, средствата от който ще се дарят отново за талантливи и изявени ученици. 

По време на тържеството, с водещ Мариан Савов – също  възпитаник на ОУ „Иван Вазов, председателят на училищното настоятелство доц. Валентин Стоянов награди ученици, постигнали отлични резултати на матурите след 7-и клас.  

Три купи бяха връчени на представители на Община Русе, участвали в традиционния турнир за учители и общински служители, организиран от ОУ „Иван Вазов“ и Спортно училище „Майор Атанас Узунов“. Първо място Общината завоюва на футбол, трето - на волейбол и второ - на бадминтон, жени. Купи и медали бяха връчени още на учители, преподаватели в Русенския университет и служители на Регионалния инспекторат по образование, класирали се на челните места в турнира. Най-голямата купа, за отборно представяне, отиде при Спортно училище „Майор Атанас Узунов“.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Какви са сезоните в България?
- Агне, таратор, риба, прасе.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари