В предизборния ден партиен активист прегази кмета на Карлово

0
В деня за размисъл партиен активист блъсна кмета на Карлово
В деня за размисъл партиен активист блъсна кмета на Карлово

Тодор Тодоров, известен в Карловско партиен активист като Пифа, е бил закопчан преди малко, съобщава Блиц, позовавайки се на свои източници. Кметът на Карлово д-р Емил Кабаиванов, който е и кандидат за кмет, и кандидатът за кмет на село Дъбене Вълко Шойлеков са получили сигнал, че Тодоров раздава в селото брошури против тях и против други партии, пише ПИК.

Когато отишли на място, Тодоров тръгнал да бяга. След като Кабаиванов се изпречил на пътя му, той го блъснал с автомобила си. После минал с колата през крака на Вълко Шойлеков. Той е сериозно ранен, кракът му се е подул. Той заяви, че ще си вади медицинско.

Накрая, слизайки от возилото, Пифа ударил в корема шофьора на колата, с която пристигнали кандидатите за кметове. След лудия скандал потърпевшите подали сигнал на 112. Тодоров е арестуван за 24 часа.

Кабаиванов коментира: „Недопустимо е в деня за размисъл да се прави агитация, а това, което ни стори този човек, е възмутително. Ще оставя полицията да си свърши работата, нямам какво друго да кажа”.

Източник: Агенция ПИК
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Ако след петдесет не си харесвате живота, то сипете си още петдесет!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари