"В памет на един баща": Протестиращи се събират в София

2
Протест в памет на жестокото убийство на Пейо Пеев се провежда пред Министерство на правосъдието
Протест в памет на жестокото убийство на Пейо Пеев се провежда пред Министерство на правосъдието Снимка: БГНЕС

Протест в памет на жестокото убийство на Пейо Пеев се провежда пред Министерство на правосъдието

Обвиняеми за смъртта на 44-годишния мъж са съпругата и тъщата му, а според разследващите основният мотив е спор за родителски права.

Организатор на протеста е Фондация „За споделено родителство“, а мотото е: „В памет на един баща“. По-късно протестът ще прерасне в шествие от Министерство на правосъдието до площад „Независимост“, предава bTV.

Хората настояват за равни права между родителите и да се сложи край на домашното насилие не само над жените, но и над мъжете.

Пейо Пеев беше убит миналия петък в София. Според разследващите съпругата му и нейната майка са извършили престъпното деяние. Двете бяха задържани, но по-късно Габриела Пеева беше пусната под домашен арест.

От два дни тече и ново разследване – за лично укривателство. То все още е срещу неизвестен извършител и се предполага, че става дума за хора, които са опитали да помогнат на двете жени в заличаването на следите от убийството.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 3
    1
    dgd
    НИТО ЕДИН ПОВЕЧЕ !
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари