В невероятен лукс тъне Йосиф Йосифов-Йоско, ремонтът нареден отгоре!

0
Йоско случайно попаднал в ремонтираната стая
Йоско случайно попаднал в ремонтираната стая

В невероятен лукс продължава да тъне именития сливенски бандит Йосиф Йосифов-Йоско, предаде Би Ти Ви.

Оказва се, че въпреки всичко, човекът убил с мощния си джип двама души е почти недосегаем от закона. Той обитава съвсем наскоро ремонтирана стая, която е с оборудвана самостоятелна баня, нови плочки, тоалетна, мивка, топла вода. Помещението където спи пък е боядисано, а леглото на което спи Йоско е специално болнично, според неговите думи му е предписано заради тежкото му здравословно състояние.

Оказва се обаче, че ремонтът е поръчка отгоре. Лично за него се е погрижил зам.-началникът на затворите Свилен Цветанов.

Бях повикан при Цветанов, където ми бе наредено да се погрижа за ремонта на стаята, да измеря каквото е необходимо, защото трябва да се направи спешен ремонт на тази стая. За 19 години в системата съм получавал много конкретни разпореждания и никога не съм разсъждавал“, това заяви Станислав Стоянов, който е шеф на затвора в Казичене, мястото където Йоско лежи в момента.

И друг път съм получавал разпореждания с цел да се облекчи режима на даден затворник, но не мога да конкретизирам“, заяви още Стоянов, който в момента е в болнични. Именно той е пряко обвинен за произволите в затвора, като той от своя страна твърди, че единственото което е правил е да изпълнява разпореждания.

От друга страна пък зам.-министърката на правосъдието Красимира Филипова беше доста пестелива по отношение на условията в които живее Йоско. „Не съм посещавала затворите, това е работа на отговорните за това лица. Не мога да преценя дали неговата е по-хубава“, така отговори Филипова на въпрос нормално ли е бусове натоварени със строителни материали за хиляди левове да отиват към затворите без да се пита защо и от кого и дали е нормално един затворник да се ползва със специални привилегии.

Шефът на затвора в Казичене Стоянов твърди, че е получавал устни нареждания за ремонта на стаята на Йоско лично от Свилен Цветанов.

Йоско се радва на прекрасни условия в затвора, като твърди, че не няма престава кой и защо му е ремонтирал стаята, просто случайно е попаднал в нея.

Източник: Бтв
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари