В навечерието на 3 март знамената в Русе се продават на цена от 2 до 12 лева

2
От тази сутрин могат да бъдат закупени и големи трибагреници, като цената им е 10 лв.
От тази сутрин могат да бъдат закупени и големи трибагреници, като цената им е 10 лв. Снимка: Dunavmost, архив

На Мартенския базар на площада в центъра на Русе вече се продават национални знамена във връзка с утрешния празник 3 март

Във вчерашния ден са се предлагали единствено малки знаменца в два варианта, като цената им е била между 2 и 3 лв., информира Русе Медиа. 

От тази сутрин могат да бъдат закупени и големи трибагреници, като цената им е 10 лв. Изпълнени са в няколко варианта –с надпис „Свобода или смърт!“, с националния герб или без него. Поставянето на дръжка струва още 2 лв.

По-късно през деня ще бъде доставен още един вид знаме – на зелен фон с надпис „Свобода или смърт!“.

От община Русе също се готвят за празника и церемонията на площада, като около Паметника на свободата вече се поставят стойки и знамена.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 0
    2
    Do bulgarin
    Prodajen pederas si ti
  • -2
    1
    Българин
    Интересувам се украинските по колко се продават? Утре ще пусна през прозореца флага на Великата Украйна в знак на солидарност срещу рашистката окупация на независима държава!!!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари