В Гърция арестуват родители, оставили децата си без надзор на плажа

1
Полицията е безкомпромисна
Полицията е безкомпромисна

Полицията е безкомпромисна

В Гърция отнемат лиценза на заведения и ги затварят за укриване на приходи. Арестуват родители, оставили децата си без надзор на плажа.

Под строг надзор на финансовите власти са кафенета и таверни по брега на морето, предава БНР. При неиздаване на касови бонове затварят заведенията незабавно и глобяват собствениците им. При установени нарушения само за ден затвориха няколко заведения на остров Тасос и Халкидики. За всяка платена услуга на плажа задължително е издаване на касова бележка, поясняват финансовите инспектори, които проверяват и туристите на шезлонгите до морето.

Полицията е безкомпромисна към родители на деца, оставени без надзор и пострадали на плажа. 6-годишно дете почина на плаж до Атина вчера. След инцидента родителите бяха задържани по обвинение в небрежност с риск за живота на малолетен.

Продължават ежедневно случаите на жертви в морето, като властите съветват да не се стои на слънце от обед до късен следобед.

Днес температурите спаднаха с няколко градуса и са около 40 градуса, но разлика не се усеща и туристите търсят спасение на плажа отрано сутринта.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 2
    2
    СОЦиопат
    Колкото и да ги пишете тези измислени статии, там е по-хубаво и наистина е приятна почивка. За разлика от нашето изстрадало и съсипано Черноморие.
  • 3
    1
    Изплашен
    Също като нашата ПОЛИЦИЯ в Русе и ДАНЪЧНА И МИТНИЧЕСКА СЛУЖБА.ОСОБЕННО ОБЩИНСКА ПОЛИЦИЯ РУСЕ И КВАРТАЛНИТЕ ПОЛИЦАИ С КООРС. СТРАШИЛИЩАТА НА 7-те МОРЕТА И ТРИТЕ ОКЕАНА.ЧОВЕК СЕ СТАРАЕ КАТО МИНАВА КРАЙ ТЯХ ДА НЕ ПРЪДНЕ ЗАЩОТО АКО НЕ СИ НОСИ ВАЛИДОЛ ДА ИМ ДАДЕ,ТОКУ ВИЖ ИЗПАДНАЛИ В ИСТЕРИЯ И МАХАНЕ НА РЪЦЕ И КРАКА НЕИСТОВО В ПРОСТРАНСТВОТО ОКОЛО ТЯХ В ТЪРСЕНЕ НА ТОАЛЕТНА ИЛИ ТОАЛЕТНА ХАРТИЯ.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари