В Дунав не са очаровани от жребия за Купата

0
Трябва да преценим кое е по-важно в дадения момент, признават шефовете на тима от Русе
Трябва да преценим кое е по-важно в дадения момент, признават шефовете на тима от Русе

Трябва да преценим кое е по-важно в дадения момент, признават шефовете на тима от Русе

В "Дунав" не са особено въодушевени от жребия, който определи тимът да гостува на "Септември" София в 1/8-финалите в турнира за Купата на България.

"Жребият си е жребий. Най-лошото обаче е, че пак ще трябва да пътуваме до София през седмицата. След мача с "Витоша" и след това с "Ботев" Пловдив за първенство се видя, че няма как с това, с което разполагаме като състав, да се борим едновременно в двете надпревари.

Нямаме 23-24 футболисти на толкова високо ниво. Затова трябва да преценим с ръководството в дадения момент кое ще е по-важно за нас, коментира треньорът Веселин Великов. „Дунав” се класира за тази фаза, след като отстрани друг втородивизионен клуб "Витоша" Бистрица след общо 120 минути игра с 1:1 в редовното време и 8:7 при дузпите. След това обаче, уморените футболисти на Веселин Великов записаха първа загуба в елита след 1:2 от "Ботев" Пловдив на "Лудогорец Арена" в Разград. Мачът на "Дунав" със "Септември" ще бъде на 25, 26 или 27 октомври.

Програмата на Първа лига, която е по-важна за дунавци, предполага броени дни преди това "драконите" да гостуват на "Локомотив" в Пловдив, а след мача за Купата пък е „домакинството” срещу шампиона от последните 5 години "Лудогорец" на неговия стадион в Разград.

Източник: 24 Часа
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари