В БСП се карат кой да води листите

0
Въпреки че водачите по районите отдавна са определени, червените отново не се разбраха кой къде ще води
Въпреки че водачите по районите отдавна са определени, червените отново не се разбраха кой къде ще води

На поредно заседание Националният съвет на партията трябваше да обсъди конкретните позиции за кандидатдепутатските листи

Скандали на "Позитано" 20. На поредно заседание Националният съвет на БСП трябваше да обсъди конкретните позиции за кандидатдепутатските листи, предаде Bulgaria ON AIR

Въпреки че водачите по районите отдавна са определени, червените отново не се разбраха кой къде ще води. Оказало се например, че водачът за Велико Търново Явор Божанков е пренаредил изцяло гласуваната на конференцията на организацията листа.

Изненадата дойде от гражданската квота и името на доскорошния депутат на "Възраждане" Цвета Галунова.

 

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 2
    4
    sasht sa zl0
    Никога повече да не се дава глас за американска партия! Ако някой иска България да бъде масово джендеризирана и да се приеме зоофилията - вън от България!
  • 3
    3
    BGahh
    Българското общество допусна да бъде ПАК излъгано от американски агенти/шпиони! Сънародници, толкова ли не виждате, че пп-тата, герб, дб-тата (ристюфци, мирчефци, атанасофци), итн-та, бсп (крайно дясна партия) са американски партии, продукт на цру на сащ, финансирани от фондация "америка срещу България" и са ръководени от американското посолство?! Докога ще допускате тези изброени партии да влизат в парламента, като са американски партии?!
  • 1
    2
    БЗП
    Осеменителят, близач на длистата в Бен Гази. Нин Онова, с ор Газ ъм от победата.
  • -3
    1
    Сталин
    БСП са рядка руска диария! А избирателите им изкуфели мумии
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари