В Белия дом посрещнаха Хелоуин

0
За първи път от встъпването в длъжност Джо Байдън и първата дама бяха домакини на тържеството за празника
За първи път от встъпването в длъжност Джо Байдън и първата дама бяха домакини на тържеството за празника Видео: Reuters

За първи път от встъпването в длъжност Джо Байдън и първата дама бяха домакини на тържеството за празника

Президентът Джо Байдън и първата дама Джил Байдън посрещнаха малчугани в Белия дом за Хелоуин, като за първи път от встъпването в длъжност бяха домакини на тържеството за празника, предаде Ройтерс, цитирана от БТА.

Съпрузите Байдън, към които се присъединиха членове на семейството им, сред които дъщеря им Наоми, се срещнаха за кратко с децата, раздадоха им бонбони, помахаха им и отправиха към тях насърчителни думи.

Джо Байдън, който на Хелоуин миналата година беше в Европа, остана особено доволен от малчуган, облечен като пакет с картофен чипс, и позира за снимка с друг малък гост с костюм на Баз Светлинна година - герой от франчайза "Играта на играчките" на "Дисни" и "Пиксар".

Лакомства раздаваха и представители на министерствата на образованието и транспорта, НАСА, тайните служби, пожарната команда и персонала на Белия дом и други.

Герои на "Дисни" като Док Макплюшинс и Вампирина и персонажи от "Междузвездни войни" като Дарт Ведър и щурмоваците се разходиха из Белия дом по време на празненството за Хелоуин.

Южният портик на официалната резиденция на президента беше украсен с есенни цветове, тикви, различни нюанси на сезона, а песни като "Ring of Fire," "Psycho" and "Hall of the Mountain King" създаваха настроение.

Хелоуин се празнува в Белия дом от средата на 20-и век.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари