Ужасяващи кадри показват Харков в момента

7

Ужасяващи кадри показват състоянието на жилищен район в украинския град Харков след руски обстрел днес

Едно дете беше убито, а освен него снимки на Анадолската агенция показват поне още един убит млад мъж и няколко ранените, информира bTV

По-рано Москва обяви, че цивилните не са мишена на нейната агресия и с високоточни оръжия атакува единствено военната инфраструктура на Украйна.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 7
    15
    до 5
    То хубаво, че публикуват сърцераздирателни кадри, ама защо от 18 часа нито кадри с дедо Байдън, нито поне от памперса му? :) Нещо не успяват да му сменят батериите ли или се чудят какво да му напишат? Зад Русия застанаха Китай, ЦЯЛА Южна Америка, Индия, Пакистан и до тук са 2/3 от населението на земята. Срещу Путин са страните с огромни вътрешни проблеми - САЩ, Канада, ЕС, Великобритания.
  • 7
    14
    ...
    Мамицата ви проста и лицемерна. Къде бяхге когато изравниха със земята Сирия,Ирак, Либия ??? Защо нямаше кадри и скимтене тогава, нищожества мизерни ??? Европа се напълни с главорези талибани, корупцията у нас ви чука на сухо, внуците ви не знаят Български. Санкционирани по закона Магнитски се ежат в парламента, като горди депутати. Европа мълчи, като бита джендър проститутка. Още малко да загрубеят нещата и заминавам доброволец при Русия, ще стрелям на месо по всички вас свинчуги долни. За Украйна се разревали, а дъщерите ви ги шибат в европа за шепа евра. Нещастници.
  • 2
    13
    до 5
    Украинският посланик в САЩ днес е публикувал кадри на танкови колони с обяснението, че това са руснаците, които нападат Украйна. Проблемът е, че на кадрите пише, че са от военно учение в Германия от 1900 и някоя си година. Освен това същият интелектуалец като теб е публикувал и взривът на склада с тор в Бейрут с обяснението, че е в Киев. Та какво за кетчупа, че не те разбрах? Я си помисли на колко места в Русе можеш да заснемеш порутени сгради, а? Кое на снимката ти казва, че е именно от Украйна и от днес? Бараш се за умно парче, но доста често такива простотии ръсиш, че да се притесни човек за менталното ти здраве.
  • 5
    12
    "Daskale 5"
    Бандерите, финансирани и въоръжавани от американските интриганти громят така балконите на обикновените хора през последните 8 г. в Украйна. Руснака не действа така. И сега ще ги гази русская медведь. Обикновените хора там ще изтърпят, защото знаят, че руснаците ще ги оттърват от мутрите веднъж завинаги. За нас тук, не се знае още.
  • 17
    11
    Da
    Защо се ронят крокодилски сълзи за последствията, а не за причините за настоящата ситуация. Всички забравиха изведнъж как ОСЕМ години американците наливаха пари, интригантстваха, създаваха богаташи и мутри бандери в Украйна, слагаха марионетки за управляващи, а обикновените хора бяха ограбвани, страдаха в бедност, мизерия и убийства по улиците. Осем години Русия ги търпя да издевателстват над руско-украинските им братя ! Какви ги плещите сега за агресори и хитлеровци. Кой всъщност е агресора ! САЩ и Зап. Европа са гадни лицемери и фашисти !
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари