Уволниха хърватския министър на отбраната заради катастрофа

1
Марио Баножич предизвика катастрофа с фатален край в събота сутринта
Марио Баножич предизвика катастрофа с фатален край в събота сутринта Снимка: Geofroy Van Der Hasselt / EPA / ТАСС

Марио Баножич предизвика катастрофа с фатален край в събота сутринта

Хърватският министър на отбраната Марио Баножич беше уволнен от поста си, след като предизвика катастрофа в събота сутринта, което доведе до смъртта на човек, съобщи Index, цитирано от БГНЕС. Според предварителните резултати от разследването 44-годишният министър е изпреварвал с колата си камион, но се е блъснал в движещ се в насрещното платно микробус.

Шофьорът на последния е загинал, а Баножич е настанен в болница. Хърватският премиер Андрей Пленкович отстрани Баножич от задълженията му като министър на отбраната „предвид извънредните обстоятелства“.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари