Уволниха дисциплинарно полицай, "конфискувал" намерен телефон

2
Уволниха дисциплинарно служител на МВР за престъпление по служба
Уволниха дисциплинарно служител на МВР за престъпление по служба

Уволниха дисциплинарно служител на МВР за престъпление по служба

Със заповед на министъра на вътрешните работи Иван Дерменджиев от днес дисциплинарно е уволнен дисциплинарно В. Войнов, полицай, работещ на първи пост в Първо управление на МВР. Служителят на реда "конфискува" намерен телефон, предаден му от гражданин и го прибра у дома си, без да го предаде по надлежния ред, съобщи Struma.com.

Полицаят бил дежурен на входа на ОД на МВР, когато се явил благоевградчанин, заявявайки, че е намерил телефон.

Вместо да съхрани и предаде телефона по надлежния ред полицаят го прибрал, занесъл го в дома си и не казал на никого за случилото се. Два дни по-късно обаче в Първо управление се явил собственикът на телефона, млада жена, която подала жалба, че е загубила телефона си.

Полицаите започнали търсене, съвместно с мобилния оператор, към който е включен апарата и се оказало, че телефонът е на адреса на служителя на Първо управление. Така лъснала кражбата и полицаят В. Войнов изпаднал в "небрано лозе". Незабавно е образувана дисциплинарна проверка.

Войнов започнал работа в полицията преди по-малко от година.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Навън е такова време, че излизаш по тениска, срещаш някой с пуловер и се чудиш: кой от вас е идиот!?

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари