Уволниха директора на гражданската авиация заради хеликоптера с листовките

0
Това обяви транспортният министър Георги Гвоздейков
Това обяви транспортният министър Георги Гвоздейков Снимка: БГНЕС

Това обяви транспортният министър Георги Гвоздейков

Главният директор на "Гражданска въздухоплавателна администрация" Христо Щерионов е отстранен от поста си. Това обяви транспортният министър Георги Гвоздейков, предаде NOVA.

Рокадата идва след случая с хеликоптер, прелетял опасно ниско над плаж "Градина" и разхвърлял рекламни листовки по пясъка и в морето.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 4
    2
    Галюн таймс
    15 БОЗА 00ОТГОВОР Странна работа-2017 година мисля,военен хеликоптер "Пантер"(ВМС-"Чайка") на учение отсече гюйса на кораб и потъна около Камчия мисля(имали традиция да "се покланят"след края на учението)...жертва имаше...никой дума не обели,за оставка...сега покрай "драмата" с неква валута без покритие с лика на Т.Ж. (без жертви) фърчат глави... ;-)
  • 2
    1
    Аз
    Наистина ли е бил опасен полета? Щом компетентните органи са му издали разрешение би следвало да не е опасен. Тогава решението на политик който нищо не разбира от полети си е политически популизъм.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Навън е такова време, че излизаш по тениска, срещаш някой с пуловер и се чудиш: кой от вас е идиот!?

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари