Видял си нещо интересно, забавно, скандално - просто нещо, което си заслужава да видят повече хора. Снимай го и го сподели в Dunavmost.com заедно с кратък текст - лесно е!

Стани репортер - тук може да ни изпратите ваша снимка или видео материал Изпрати репортаж

Уважаеми модерни майки, кой е по-умен? Моето куче или вие и вашето отроче?

  • Автор: Мартин Петров
  • Коментари: 4
15
Мартин Петров
Мартин Петров

Уважаеми модерни майки с 3 пръста дебел ланец и зимни ботуши по това време.. Седя и ви гледам и ви се чудя.. Седнали сте на пейка и гледате невъзмутимо как "умните" ви деца трошат огромно парче стиропор из окосената градинка в междублоковите пространства без да се замислите, че после ще почнете да псувате общината каква мизерия било.. Също така не ви прави впечатление, че другото ви глупаво отроче с една сопа троши прясно засадените дървенца, които някой така грижливо си е играл за да подсили и предпази, навързал ги както по учебник..

Не ви прави впечатление мизерията от фасовете, които оставяте докато си бърборите с количките на пейките.. Или Мизерията, която вашите отрочета правят и разхвърлят.. Но най-възмутително вие погледнахте мен и моето куче с размери на котка как мога да го разхождам на 20м от вас! И когато викахте 50 пъти на отрочето си да дойде при вас, а на него му беше през х*я и продължаваше да си бърка в носа.. Мен ми беше достатъчно да щракна с пръсти за да накарам, моето куче да дойде обратно при мен..

Та кой е по-умен? Моето куче или вие и вашето отроче?

Ето затова няма да се оправим..

Надявам се гореспоменатите госпожи да прочетат и усмислят поне част от горенаписаното и да се усетят как изглеждат острани..

И не да търсят лична Вендета, защото някой им бил казал какви са, а да вземат да променят малко манталитета си!

Автор: Мартин Петров
(Автор: Мартин Петров - Dunavmost.com не носи отговорност за авторството на изпратените материали.
Материалите от секцията "Русенски репортери" се публикуват без редакционна намеса от екипа на Dunavmost.com)

Календар - новини и събития

Виц на деня

На пазара:
- Едно кило ягоди!
- Какви предпочитате, български или брани от българи?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари