Утре започва тридневен мото събор в Русе

3

Тази година ще има и драг с автомобили, които ще премерят сили срещу победителите в мото класовете

На 24, 25 и 26 юни в град Русе ще се проведе 20-ти юбилеен мото фестивал организиран от мото клуб "Нощни Вълци"- София.

Тридневният фестивал започва в петък 24.06.22г. от 19:00 часа със свободни боеве в клетка на открито пред клубната къща в гр. Русе на брега на р. Дунав (до бившето у-ще по ЖП транспорт) на улица "Братя Обретенови" 13.

За доброто настроение на зрителите ще има осигурен Dj и кетъринг.

На 25.06.22 в 12:00 часа ще се проведе почетна обиколка на града от клубната къща до отсечката на хижа "Приста" , където ще се проведе 20-ти юбилеен Авто - Мото драг в 13:00ч. Тази година освен традиционните мото класове имаме записани участници с автомобили , които ще премерят сили срещу победителите в мото класовете.

В 17:30 часа ще се проведе официалното награждаване на победителите на сцената пред клубната къща, след което за доброто настроение на всички ще се погрижат група "Deep Zone Project" , Dj Dian Solo и Nadia , както и "Extreme Attack" ще вдигнат адреналина с неповторимо стънт шоу.

На 26.06.22г. от 16:00 часа е организирана благотворителна инициатива за събиране на средства за закупуване на вертикализатор , за нуждите на ДЦПЛУ "Дъга" - гр. Русе. Участие ще вземат детски формации "Динамо", "Акро" и  "Вълшебство".

Всички малчугани са добре дошли , като за доброто им настроение ще има детска дискотека и почерпка.

 

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари