Утре температурите на водата и въздуха се изравняват

0
Максимални температури по Черноморието ще са между 25°-28°, а на морската вода - 26°-27°
Максимални температури по Черноморието ще са между 25°-28°, а на морската вода - 26°-27°

През нощта и утре облачността ще е променлива, над Източна България по-често значителна.

На отделни места, главно в планинските райони, ще има слаби превалявания от дъжд. През нощта вятърът ще отслабне и утре през деня ще е умерен от северозапад, в Източна България от север-северозапад. Максималните температури ще са между 25° и 30°.

Това съобщиха от Националния институт по метеорология и хидрология (НИМХ) към Българската академия на науките (БАН), предаде Фокус .

Над Черноморието облачността ще е променлива. Ще духа до умерен северозападен вятър, който по южното крайбрежие постепенно ще се ориентира от изток-югоизток.

Максимални температури ще са между 25°-28°, на морската вода - 26°-27°. Вълнението на морето ще бъде 1-2 бала.

Над планините ще е предимно облачно и на отделни места ще превали дъжд. Ще духа умерен северен вятър. Максимална температура на височина 1200 метра ще е около 19°, на 2000 метра – около 11°.

В сряда ще има променлива облачност, но вероятността за валежи е малка. Вятърът ще отслабне, ще бъде до умерен от северозапад. Максималните температури ще са между 23° и 28°.

В четвъртък ще е предимно слънчево. Ще има временни увеличения на облачността, по-значителни над Източна България. Температурите ще започнат да се повишават.

В петък времето ще е слънчево, около и след обяд - горещо. Атмосферното налягане е близко до средното за юли и през деня слабо ще се повиши.

Източник: Агенция "Фокус"
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари