Утре стартират честванията за 100 години волейбол в България

0
В първата надпревара ще участват петте най-добри отбора, спечелили квалификационни турнири за прекадетки
В първата надпревара ще участват петте най-добри отбора, спечелили квалификационни турнири за прекадетки

С турнира за момичета (родени 2007-2008 година) стартират събитията на тема "100 години волейбол"

Комисията по детско-юношески волейбол към българската федерация организира празник с едни от най-добрите млади състезателки в страната от петък до неделя в София (15-17 април). "Победителят ще вземе празнична купа преди държавните финали", съобщават от централата пред БТА. 

С турнира за момичета (родени 2007-2008 година) стартират събитията на тема "100 години волейбол". През цялата година Българската федерация по волейбол планира различни прояви за честване на вековния юбилей на най-успешния колективен спорт у нас.

В първата надпревара ще участват петте най-добри отбора, спечелили квалификационни турнири за прекадетки. Те са и първите класирали се за финалите на държавното първенство - Левски София, ЦПВК, Марица (Пловдив), Любо Ганев-Автосвят (Русе), Берое (Стара Загора). Шестият, спечелил своя квалификационен турнир – Локомотив 1929 няма възможност за участие, като ще бъде заместен от ВА Стойчев-Казийски (София). Схемата на състезанието е мачове всеки срещу всеки едновременно на три терена в залата.

Честванията ще продължат с турнир в юношеското направление, отново за прекадети (родени 2007-2008 година), който ще е на по-късен етап през годината.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари