Утре погребват д-р Ервин Чакърян

1
Д-р Ервин Чакърян беше един от радетелите на идеята за създаване на паметник на Апостола на свободата Васил Левски в Русе
Д-р Ервин Чакърян беше един от радетелите на идеята за създаване на паметник на Апостола на свободата Васил Левски в Русе Снимка: TVN, архив

Русе скърби за обичания от всички д-р Ервин Чакърян, който почина внезапно

Желаещите да отдадат последна почит могат да го направят утре, 16 октомври, от 15:00 часа в Арменската църква Света Богородица, а след товa на гробището в „Чародейка“.

Д-р Ервин Чакърян е роден в Русе на 15 септември 1974 г. Завършил е средното си образование в СОУ „Христо Ботев“, а след това тръгва по стъпките на своя баща и приема неговата професия като зъболекар. Не минава много време и д-р Чакърян се превръща в един от най-уважаваните дентални специалисти в Русе.

Д-р Ервин Чакърян е бил общински съветник в периода 2011-2015 г. и втори мандат от 2015 до 2019 г. Той е и един от радетелите на идеята за създаване на паметник на Апостола на свободата Васил Левски в Русе.

В тежкия период на пандемията от коронавирус д-р Чакърян беше освободил сестрата от зъболекарския кабинет с цел безопасността на нейното здраве. Той работеше сам и винаги беше готов да помогне на другите.

Днешното заседание на комисията по Бюджет и финанси започна по различен начин, тъй като общинските съветници и ръководството на Община Русе отдадоха почит към паметта на д-р Ервин Чакърян с едноминутно мълчание.

Поклон пред светлата му памет!

 

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

Още малко и мързелът официално ще се нарича пролетна умора...

Харесай Дунавмост във Фейсбук