Установиха самоличността на жената, скочила от мост на булевард „Христо Ботев“

2
30-годишната жена е с множество травми и опасност за живота
30-годишната жена е с множество травми и опасност за живота Снимка: Русе Медиа

30-годишната жена е с множество травми и опасност за живота

На 30 март около 12:00 ч. в град Русе на бул. „Христо Ботев“ в посока към кръстовището с бул. „Цар Освободител“, лек автомобил "Дачия", управляван от 66-годишен водач, е преминал през тялото на жена с неустановена самоличност, скочила от моста на пътен възел с бул. „България“. Жената е била отведена в болница и е настанена за лечение с множество травми по тялото, с опасност за живота. На местопроизшествието е извършен оглед и инцидентът се изяснява.

В хода на предприетите действия от страна на полицията за установяване на самоличността на пострадалата жена е изяснено, че тя е 30-годишна, живуща в Русе.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 6
    13
    Читател
    Чета излиянията на Митка кварталната,препочитам ги и съм убеден,че това недоразумение,е родено от инкубатор в някой текезарски двор.Следват нагоре мненията на едни лумпени,които мразят деня в който са се родили.Еди тъп бек,плаче за дачията на пенсионера. Простак прости,една млада жена утре може да не е между живите,къде ти е сивото вещество,или чавги са го изпили?
  • 0
    12
    до коментар 10 под мен
    Някой се е познал и бута минуси.Ето първият в списъка.Гузен,Негонен бяга 😄😄😄😄😁😁😁🤣🤣🤣🤣
  • 6
    11
    ЯСНО Е ЧЕ ЧОВЕКЪТ ОТ...
    ЯСНО Е ЧЕ ЧОВЕКЪТ ОТ ЛАМАРИНА ИМА ЛАМАРИНЕНА ГЛАВА И СЪЩАТА КАТО ТАКАВА САМО ОТ ОБВИВКА СЪЗДАДЕНА Е КУХА.И АСПИРИН НЕ МОЖЕ ДА СЕ ЗАДЪРЖИ ВЪТРЕ.СЪДБА ЖЕСТОКА ТУЙ Е.....!!
  • 7
    10
    Забравих да питам...
    Абе кой беше един мерзавец който се подвизава в Русе тук някъде от около 1996 година дойде без кола и без пари и жилище.С два анцунга и едно ,две вехти костюмчета.Сега тежко стъпва и на пинокио прилича.Някъде бил от община Бяла ли Белене ли от къде ли не знам??!!! Ама Пуйо ли беше Уио ли ,Петльо ли Плашо ли беше,Плашипутаранов ли? Как му беше името бе? Не се сещам.Чат пат се придвижва и заприличал на знак номер едно от охолен живот и спокойствие.Сладур нам мил о на всинца драг.
  • -16
    9
    ЧОВЕК ОТ ЛАМАРИНА
    Докато тая е скачала в главата и е била следната фраза: know it's been hard, Clark. You need to show them who you are. Fly, son. It's time.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари