Установиха нападателите, ограбили мъж в центъра на Русе

1
На 3 февруари млад мъж бе нападнат и ограбен на централния площад от група младежи
На 3 февруари млад мъж бе нападнат и ограбен на централния площад от група младежи

Установени са извършителите на грабеж от мъж в центъра на Русе.

На 3 февруари в полицията е постъпил сигнал от мъж на 21 години, че около 23:50 часа на централния площад „Свобода“ в град Русе е бил нападнат и ограбен от група младежи. Според заявеното от потърпевшия групата била от 5-6 непознати за него лица, на видима възраст 15-18 години. Те го настигнали и един от тях, с по-едро телосложение, го принудил да му даде сумата от 15 лв., която видял, че има.

После останалите от компанията го настигнали и го съборили в една от градинките на площада, където му нанесли удари с ръце и крака, след което му взели портмонето, в което имало още около 115 лв и се оттеглили в неизвестна посока. Сигналът за извършения грабеж е документиран в Първо РУ, като по случая е започнато разследване в хода на образувано дознание за престъпление.

Предприети са необходимите оперативно-издирвателни действия от криминалистите на Първо РУ, при което като извършители на деянието са установени 5 младежи, всички от Русе, до момента без криминални прояви – трима на 17 години и още двама на 15 и 16 г. Работата по случая продължава.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари