Условна присъда за Живко Мартинов по делото "Суджукгейт

0
На първа инстанция Мартинов бе признат за виновен за това, че от февруари до ноември 2011 г., с цел да набави за себе си имотна облага, принудил Антон Проданов чрез заплахи да му предостави един тон суров суджук на стойност 8870 лв.
На първа инстанция Мартинов бе признат за виновен за това, че от февруари до ноември 2011 г., с цел да набави за себе си имотна облага, принудил Антон Проданов чрез заплахи да му предостави един тон суров суджук на стойност 8870 лв. Снимка: БГНЕС / Архив

На първа инстанция Мартинов бе признат за виновен

Върховният касационен съд призна окончателно за виновен бившия депутат Живко Мартинов и го осъди на две години затвор условно, с четири години изпитателен срок. Това съобщиха от съда, предаде БТА. 

На първа инстанция Мартинов бе признат за виновен за това, че от февруари до ноември 2011 г., с цел да набави за себе си имотна облага, принудил Антон Проданов чрез заплахи да му предостави един тон суров суджук на стойност 8870 лв. Съдът оправда Мартинов по другото сходно обвинение за 30 кг филе „Елена“ на стойност 230,40 лв. и 30 кг телешка пастърма на стойност 407,40 лв.

На втора инстанция присъдата беше променена и Мартинов бе признат за виновен и за двете деяния.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари