Условна присъда за шофьорка с близо 3 промила алкохол в кръвта, предизвикала верижна катастрофа

0

Силвия Енева остава без шофьорска книжка за 2 години

9 месеца условно с 3 години изпитателен срок и 2 г. без книжка договори като наказание водачката Силвия Енева, която на 11 февруари 2021 г. предизвика катастрофа на околовръстното шосе на Пловдив, пише вестник 24 часа.

Жената е шофирала в насрещното и се е блъснала в движещ се срещу нея ТИР. Вследствие на удара нейната кола се завъртяла и се ударила и в лек автомобил.

След катастрофата Силвия Енева признала на другите участници, че се прибира от рожден ден, пила е и не желае да викат полиция. Въпреки това за случая е подаден сигнал и органите на реда са установили, че именно тя е виновна за ПТП-то. Отчетени са 2,9 промила концентрация на алкохол в кръвта й.

Защитата и прокуратурата постигнаха споразумение, като се разбраха да няма глоба, защото Енева в момента е безработна. Ще ѝ се наложи да заплати само разноските по делото.

Сега в следващите 3 години трябва да си по-ниска от тревата. Ако в това време направиш нещо, директно влизаш в кауша”, обясни на Енева смисъла на условната присъда адвокатът ѝ Николай Василев пред съдебната зала.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари