Усещането за колония става все по-силно!

3
Нейно Превъзходителство Херо Мустафа отново хвърли в оркестъра българското общество
Нейно Превъзходителство Херо Мустафа отново хвърли в оркестъра българското общество Снимка: БГНЕС / архив

И КАКВО ТОЧНО НИ ГРЕЕ, ЧЕ НЕ РАЗБРАХ!

Нейно Превъзходителство Мустафата отново хвърли в оркестъра българското общество. Те много подкрепяли борбата с корупцията. Със зъби /а нокти?/ щели да се борят с нея. И по този повод тези дни, след като съберели доказателства, щели да обявят и първият българин на държавна служба, който щял да има забрана да влиза в САЩ.

Велико! Целокупният български народ направо ще тропне една ръченица от радост по случая! И може ли Мустафата да ни обясни с какво това ще помогне на българите? Това, че не искате нашите корумпета да влизат в държавата ви, го разбираме напълно. То ние и тук не ги искаме. Но това си е ВАША РАБОТА. Която освен дъвката за журналисти и социални мрежи с нищо не ни топли.

На практика точно САЩ подкрепят продажното ни българоубийствено правителство. САЩ се бъркат активно във вътрешната ни и външна политика. Сега, колкото и да се опитвате да замажете гафа, че ще ни променяте Конституцията, няма да мине. Не сме чак толкова тъпи и помним какво казахте.

Усещането за колония става все по-силно. А всички се опитват да ни накарат да гледаме на САЩ като на Големия бял брат. Не ми харесва!

Корупцията в България е проказа. Която започна още през 90-те години с "помощите" от царевица, храна и какво ли още не от Америка. Със спонсорирането на нефелни политици. С подкрепата на националните предатели на България от САЩ!

Вие ни докарахте дотук. Сега се правите на много принципни! Вземайте си мекеретата и се омитайте!

Елена Гунчева

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

Фактът, че ви трябват свидетели, за да се ожените, е доказателство, че извършвате престъпление.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари