Урсула фон дер Лайен: Австрия е засегната от потоците мигранти, идващи по Балканския маршрут

3
Според ЕК нелегалната имиграция се е утроила спрямо миналата година
Според ЕК нелегалната имиграция се е утроила спрямо миналата година Снимка: GettyImages

Според ЕК нелегалната имиграция се е утроила спрямо миналата година

Председателят на Европейската комисия Урсула фон дер Лайен заяви, че проявява разбиране към опасенията на Австрия по отношение на мигрантите, които достигат Европа през страните от Балканския полуостров, предава информационната агенция ANSA, цитирана от агенция "Фокус".

встрия се нуждае от солидарност и подкрепа, поради което работим специално с нашите австрийски приятели по въпроса. Страната е особено засегната от потоците мигранти, идващи по Балканския маршрут, и ако погледнем нелегалната имиграция, виждаме, че тя се е утроила спрямо миналата година", цитира агенцията думите на германския политик.

По данни на Frontex т.нар. Балкански маршрут в момента е най-активният в Европа. 128 438 души са влезли в Европа през страните от региона през първите десет месеца на 2022 г.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 14
    4
    Добрата фея
    На тая ѝ пожелавам десетина разгонени и надарени сирийци, афганистанци, пакистанци, сомалийци и нигерийци да я „ваксинират“ анално в стил *Gang-Bang*, ама така, че да ѝ обърнат хастаря наопаки, заедно с карантиите! А накрая да ѝ свършат мощно и дружно върху шибаната, конска муцуна!
  • 11
    3
    Мунчо
    Кирчо,Танас- Бойкикев,Елена и Радан не спряха да плюят по България,а мундаря,дето го докараха ва власт-покрива ръце!А честито!!!
  • 11
    2
    сащ са сатанисти
    Българските граждани са засегнати от еврото и категорично го отхвърлихме! Не щем ни шенген, ни евро! Избърши си задника с хартийките евро и си боцни няколко дозички ваксина от на съпруга си, урсулке фон фор дер ден лайнянен!
  • 19
    1
    Мдааа
    Нали ги искахте ...... май вече не толкова. Но както се пееше в онази стара българска песен: "Късно е либе за китка".
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари