Ураган превърна тв водеща в интернет сензация

2
Нейното драматично появяване пред камерата незабавно провокира използващите социалните мрежи да създадат колажи
Нейното драматично появяване пред камерата незабавно провокира използващите социалните мрежи да създадат колажи Видео: Auto World

Коментарът на ирландска телевизионна репортерка възпрепятствана от бурен вятър и дъжд по време на урагана "Дезмънд" я направи интернет сензация за една нощ, съобщи "Дейли Мейл", цитиран от Блиц.

Тереза Мениън имаше включване на живо от нейния крайбрежен роден град Голуей, в което се наложи да води истинска битка с буреносния вятър идващ от Атлантическия океан, както и със силния дъжд.

Докато говореше пред камерата на националната телевизия  RTE във вечерната и програма изглеждаше сякаш ще бъде отнесена от вятъра, докато дъждът се стичаше безпощадно по лицето й.

Въпреки всички несгоди на времето, тя направи максималното, за да завърши изложението си пред камерата. Тереза Мениън предупреди всички да не правят излишни пътувания и да не предприемат излишни рискове, както и да не плуват в морето.

Нейното драматично появяване пред камерата незабавно провокира използващите социалните мрежи да създадат колажи, включвайки репортерката в някои известни филми, твърдейки, че вече си е заслужила легендарен статус и може би евентуални награди.













Източник: БЛИЦ
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

На пазара:
- Едно кило ягоди!
- Какви предпочитате, български или брани от българи?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари