Умните и красивите наистина победиха. За останалите има терминал 2

1
Но и Терминал 1 също все още работи…
Но и Терминал 1 също все още работи… Снимка: БГНЕС / Архив

2013 лятото “умните и красивите”, водени от Прокопиев, Цолова, Ивет -ми-нет, БТВ, Нова, Протестна мрежа (Помните ли ги?)….протестираха срещу Орешарски, Пеевски, Златния пръст на Сидеров, ДАНС и 1 милиард външен дълг, който се канеха да теглят БСП и ДПС. “Умните и красивите” в края на краищата победиха.

6 години по-късно положението е следното.

Над 30 милиарда външен дълг, натрупан от две правителства на ГЕРБ +слуги. 6 милиарда изчезнали с фалита на КТБ, 2,5 милиарда за осем самолета, които ще пристигнат 2023, рестарт на АЕЦ Белене, Южен поток стана Турски поток, Фолксваген е на път да налее 2 милиарда в Измир! Вместо в София или Пловдив. Още 350 000 българи избягаха от Родината. ДАНС и КПКОНПИ са стиснали всички за топките.

Господин Борисов е бетон завинаги във властта. ГЕРБ вече дори не крият от Кумова срама костинбродските схеми на изборите, само сменят като носни кърпички поредните си подлоги във властта, наредени на опашка със свалени гащи – Валери, Краси, Радан, ген Атанасов, Гоце…. Протестърите в СЕМ избраха Кошлуков за шеф на БНТ и затвориха фабриката за илюзии. Волен Сидеров вече е от другата страна на барикадата и управлява с “умните и красивите” и ГЕРБ. Радан е на дебела поста в Брюксел, а ДПС е по-силна от всякога и де факто управлява държавата.

Делян Пеевски кове законите и от време на време налива акъл в главите на “управляващите”, когато тръгнат по нанадолнището на популизма. ДПС единствено предлага суперкомпютър да брои машинното гласуване, за да се приключи с костинбродските схеми. Мая и Слави загряват на тъча и чакат Бойко да ги пусне в играта поне за едно полувреме.

Та, както казвам, в общи линии – умните и красивите наистина победиха…За останалите има Терминал 2, но и Терминал 1 също все още работи…

Николай Бареков

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари