Уличи ли се сам Борисов за разговори с Божков?

1
Борисов съвсем се оплете в обясненията си пред журналистите
Борисов съвсем се оплете в обясненията си пред журналистите

Откакто Васил Божков влезе във Фейсбук и започна да публикува дори разговори в SMS чатове, за които твърди, че са със силни фигури във властта - дори премиера Бойко Борисов, нещата за изпълнителната власт станаха сложни.

Днес, 17 юни, Бойко Борисов даде пространна пресконференция - заради поредния скандал, този път със снимки от спалнята му. И там конкретно беше засегната темата - като самият Борисов се вкара в противоречие.

На въпрос на журналиста на Радио "Свободна Европа" Полина Паунова относно SMS-ите, се стигна до следния разговор (след 35:00 минута от долния запис)

П.П.: "Той ви благодари и Вие му пишете "помагай" (бел. ред. - на Васил Божков)!

Б. Б.: (...) Аз съм безукорно честен човек. (...) Колегите, знаете че играя за ветераните от "Бистрица", две момчета на по 16 години, тъй като нямат място в "Левски" в титулярния състав, над 30 футболисти на "Левски" играят юноши - за съжаление те купуват скъпи футболисти от чужбина, а юношите са във всички отбори на българския футбол, не само във "Витоша Бистрица", за тези две момчета, които са играли до този момент дали можем да разчитаме да продължат да играят и за нататък. И съм му написал "благодаря", защото те няма да ги ползват. Те и сега играят в "Бистрица" без ... нямат място в "Левски".

П.П.: "Аз за друго говоря".

Б.Б.: "Друго няма - заклех се в най-скъпото (...)"

Б.Б.: "(...) Препратено от мен. (...) Пратиха ми го от "Бистрица" и аз му го изпратих (бел. ред. - на Васил Божков) дали можем да разчитаме на тези футболисти".

bTV: "Значи този разговор съществува?!"

Б.Б.: "Този разговор - да. За тези двама футболисти - да. Затова съм му написал и той ми е написал "няма проблеми" и едикво си и аз съм му казал "помагай".

П.П.: "С по-късна дата е "помагай".

Б.Б.: "Какво да ви кажа?! Много са ми интересни тези, които се имат за големи мъжкари в живота, а като некви лелички са си пазили "помагай", "мерси", "честит рожден ден" ..."

Разликата датите на чатовете поне според публикуването от Божков във Фейсбук е очевидна - първият е за двамата футболисти, Атанас Кабов и Илия Димитров, можете ДА ВИДИТЕ ТУК, а втория, с "помагай", беше публикуван на рождения ден на Бойко Борисов, 13 юни. 

 

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари