Украински журналист: Всеки ден сме на терен, но чуем ли сирени, имаме няколко минути да се скрием

1
Наталия Луценко прекарва повече време в бомбоубежището на телевизията, отколкото в собствения си дом
Наталия Луценко прекарва повече време в бомбоубежището на телевизията, отколкото в собствения си дом Видео: NOVA

Eвропа беше категорична, че няма да оказва военна помощ на Украйна.

И поне засега хората там се пазят както могат.  Само преди седмица, журналистът Наталия Луценко надали е предполагала, че ще прекарва повече време в бомбоубежището на телевизията, отколкото в собствения си дом, предава NOVA.

"Всеки ден съм на работа на терен, за да обновяваме информацията за случващото се, тъй като постоянно излъчваме на живо. Опитваме се да информираме хората най-достоверно. Но в момента, в който чуем сирените, имаме само няколко минути, за да се скрием в бомбоубежището", разказва Наталия Луценко. 

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 2
    3
    Стоян
    Европейски съюз,винаги се месят,Путин си знае работата,да не трьгнат и те по бомбоубежища!!
  • 2
    2
    русенец
    Да си украинец , в превод на български жител на покрайнините, е професия. ЕС да не се меси във вътрешните работи на Русия защото изсра достатъчно лайна до сега. Колкото по-бързо свърши тази гражданска война, толкова по-добре за всички.
  • 2
    1
    АAh
    Фризьорката и маникюристката й явно идват в бомбоубежището да я правят. Успяла е да си вземе дрехите и бижутата. Гледаме я от 3 дни тук по нац. телевизии. Смени няколко тоалета и цветове на маникюра, винаги е чиста, доспала и гримирана. Не й вярвам на тая свежарка Луц(ифер)енко.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари