Украински журналист: Бомбите над Kиев са най-страшният спомен в живота ни

0
„През последните 15 минути е тихо, Но през целия ден се крихме в бомбоубежища", разказва Наталия Луценко
„През последните 15 минути е тихо, Но през целия ден се крихме в бомбоубежища", разказва Наталия Луценко Видео: NOVA NEWS

Десетки хиляди прекараха нощта в бункери из цяла Украйна, опитвайки се да се спасят от ударите и руските атаки

„През последните 15 минути е тихо, Но през целия ден се крихме в бомбоубежища. Близо до сградата на канал ICTV, където работя, има такова. Украинската армия излезе с танкове, за да предпази Киев. Но руските военни са на около 30 километра от столицата”, разказва Наталия Луценко, журналист ICTV пред NOVA

По думите й войната в Донбас продължава последните осем години. „За много хора войната не е нещо необичайно – особено с такъв съсед. Но Днес бях събудена от бомбите над Киев. Това е най-ужасният спомен в живота ми”, твърди тя.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • -2
    1
    ...
    Пропагандата е страшна и фалшива, скрита зад лицата на красиви украински момичета, активираха ги за друга работа срещу много добро заплащане, вече се викат "журналистки". По-грозничките и завехналите са по площадите с плакати против Русия.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари