Украински войник загина заради пушене на цигари на фронта

9
Пушенето буквално уби украинския войник
Пушенето буквално уби украинския войник Снимка: cdnstatic.rg.ru

Пушенето буквално уби украинския войник

Руски снайперист ликвидира боец ​​от украинските въоръжени сили, запалил небрежно цигара на позиция."Противникът в землянката постоянно пушеше, показвайки се извън прикритието. Нашият снайперист, забелязвайки светлината на цигара, се възползва от това", казаха от доброволческия отряд "Каскада" на ДНР, пише PAN.bg.

Пушенето убива - в Украйна не пишат ли на цигарените кутии.

Между другото, пушенето през нощта на позиция - както в този случай - е двойно демаскиращо. Първо, червената точка на светлината е ясно видима на тъмно. На второ място, през нощта, в допълнение към оптиката, снайперистите използват термовизионни камери, в които цигарените въглени също светят ярко. Не по-лошо от куршум, летящ към него.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 2
    7
    Боримечката
    Затова на цигарите пише ,пушенето убива.
  • 2
    6
    https://i.ibb.co/VYmfPdy/image.png
    https://i.ibb.co/VYmfPdy/image.png
  • 23
    5
    Димитър Димитров
    Да евааа и дебилите ви не ходили в казарма.Кви глупости пишите?На пост точно заради това беше забранено да се пуши.Отделно че непушач от километър ще те подуши.При идеално ясно време снайпер може да види отлично огънчето и от 2 километра.Останалото по локацията на пушача ще го коригира съгледвача.След минута ще пушиш във вечните ловни полета.Изкарайте поне казарма да е..а сополанкивците ви,войната не е дискотека.
  • 5
    4
    Говедар
    Как се надъхват туземните подметки на посолствоТО. Това била фалшива новина, а онези дето укърски снайперист убил войник на 30000 км. с кремъклийка са самата истина! Халва и Кокаине! Сало в Буратини!
  • 9
    3
    не е вярно
    няма загинали украинци на фронта, лъжат мамка им руснашка, скоро Зеленски рече, че ще прави демобилизация, много са му толкова войници след като изтепаха руснаците! Нъл тъй бе, ботче #1
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари