Украински автомобил се размаза в дърво във Варна

10

Пътуващата в автомобила 21-годишна жена е починала на място

Вчера около 20:00 ч. лек автомобил с украинска регистрация се е блъснал в крайпътно дърво на булевард „Княз Борис“ в морската столица. За това съобщи пътният експерт Диана Русинова в профила си в социалната мрежа.

В колата е пътувала жена на 21 години, която е починала. За да бъде извадена се е наложило да бъдат разрязани ламарините на колата.

Мъжът, който е на 25 години, е откаран в болница, в тежко състояние.

По данни на МВР причината за тежката катастрофа е висока скорост.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 0
    23
    Светла Дикова
    По БТВ казаха, че са руснаци. Дефекти е така.
  • 10
    22
    КултураМиЯнко
    Бедни украинци ,бягащи от войната с Порше...
  • -17
    21
    бах ти глупаците
    Стига простотии..Оказа се ,че са руски граждани ,които карат кола с украинска регистрация за параван.Десетки хиляди руски орки са във Варна .Не случайно преди дни един руски депутат се хвалеше ,че българското черноморие е ..руско .Няма по-големи изверги и свине в България от руснаците .Нагли и със самочувствие ,сякаш са американци .А те прости ,азиатски монголо-татарски свине .За какъв хей им дадохме азбука и православието .Долни ,продажни ,неблагодарни мърши .СЛАВА УКРАИНА .
  • 10
    20
    Великая Русь
    На тия сланиноядни шебеци и Путин не им трябва – от глупост ще се изтрепят сами!
  • 11
    19
    до кеф
    днес са ти съобщили за 76 годишен руснак на магистрала, а тази новина е от вчера за 25 годишен украинец! а ся да видим ти как ще се въртиш?!?
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари