Украинската ПВО: Свалихме 18 от 24 руски дрона рано тази сутрин

1
Русия редовно бомбардира Украйна от октомври миналата година, нанасяйки удари по различни цели
Русия редовно бомбардира Украйна от октомври миналата година, нанасяйки удари по различни цели Снимка: Vyacheslav Madiyevskyy / cfr / архив

Русия редовно бомбардира Украйна от октомври миналата година, нанасяйки удари по различни цели

Украинската противовъздушна отбрана (ПВО) съобщи, че е свалила 18 от 24 дрона камикадзе на Русия рано тази сутрин, предаде Ройтерс, цитирана от БТА.

В изявление на градската управа на Киев се казва, че всички ракети и безпилотни самолети, насочени към украинската столица - за трети път в рамките на четири дни, са били унищожени. "Руснаците атакуваха Киев, използвайки дронове камикадзе "Шахед" и ракети, вероятно балистичен тип", заяви киевската администрация.

От 15 безпилотни самолета камикадзе "Шахед", изстреляни по крайбрежния град Одеса на Черно море, ПВО унищожи 12. Останалите три поразиха университетски комплекс, но няма пострадали, съобщи украинското южно военно командване.

Русия редовно бомбардира Украйна от октомври миналата година, нанасяйки удари по различни цели. За най-новите експлозии беше съобщено по-малко от 24 часа след като Киев обяви, че 21 души са загинали при руски удар по град Херсон.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 0
    4
    СкъсанЛявЧервенШушон
    Смърт за руския фашизъм и неговите слуги в България! Да живей Украйна. Сваляй руските дронове и ги пъхай на Путин в сфинктера!
  • 2
    3
    До втория "умник"
    А кои са ни братя - сибирските ватници от Империята на злото ли? Които се обявиха против Съединението на България, и когато Батембер не ги послуша, те го принудиха да абдикира? Или същите ватници които бомбардираха Варна и Балчик? Или тези които винлееха из Добруджа и единствено героичната кавалерия на генерал Колев ги накара да бягат панически през Дунава към сибирските блата? Или тези, които капитулираха пред България на 03 март 1918 година с Брест Литовккия мирен договор? А може би съветските окупатори, ръководени от диктатора Сталин, който не призна саможертвата на Борис Трети да не изпрати нито един войник на Източния фронт, което струваше и живота му. Тези които обявиха война на България и окупираха страната ни през септември 1944 година и наложиха най-мракобесния режим в страната. Или да наречем братя тези, чийто диктатор Путлер нарича братята Кирил и Методий македонци, а онова КГБ-ско недоразумение, наречено Московски патриарх обижда страната ни? Или грпенфюрера Митрофанова, обиждаща и тропаща като не знам какво. Не благодаря, те не са ни братя.
  • 12
    2
    Sтанко
    БЪЛГАРИНО, тия украинци са ни братя, колкото и македонците и циганите и черниклите от африка... То и ти толкова си българин де... Грабвай мотиката и марш на фронта да помагаш, че Русия като започне да се моли за помощ - теб ще те обявим за гИрой!
  • -6
    1
    БЪЛГАРИН
    Браво на братята украинци! Скоро ТероруZZия ще се моли на нормалния свят да капитулира и да плаща 100 години репарации за възстановяването на Украйна! Героям слава!!!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари