Украйна ще получи в близките дни системи за борба с дронове

1
Това заяви днес генералният секретар на алианса Йенс Столтенберг
Това заяви днес генералният секретар на алианса Йенс Столтенберг Снимка: ЕПА / БГНЕС

Техеран е обещал да достави на Русия ракети, както и още дронове

НАТО ще достави системи за противовъздушна отбрана на Украйна в близките дни, за да помогне на страната да се защити от дроновете, включително иранските, които Русия използва срещу критична инфраструктура, заяви днес генералният секретар на алианса Йенс Столтенберг, предаде Ройтерс.

В изказване на конференция по сигурността в Берлин Столтенберг каза, че в отговор на атаките съюзниците ще увеличат доставките на системи за противовъздушна отбрана. "Най-важното, което можем да направим, е да доставим това, което съюзниците са обещали, да се активизираме и да доставим още повече системи за противовъздушна отбрана", добави той. "В близките дни НАТО ще достави системи за борба с дронове, които да противодействат на конкретната заплаха от дронове, включително ирански", каза още Столтенберг, цитиран от БТА.

Ирански официални представители заявиха пред Ройтерс, че Техеран е обещал да достави на Русия ракети, както и още дронове. "Никоя страна не бива да подкрепя противозаконната война на Русия срещу Украйна", заяви Столтенберг.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 0
    8
    зелен СКИ
    Дошло е време агресорът сащ да бъде санкциониран от всяка страна! ЕС да наложи санкции на тумора сащ за инвазията им в Близкия изток! усрайна е пишеш на територия на агресора сащ!
  • -1
    7
    daskal
    До 5 - Виктор, сащническият пише от твое име, защото е нещастен и дълбоко комплексиран. Моля го да си пие хапчетата, но не чува.
  • 3
    6
    Бай Дъни Яко
    Нека всеки който сяда върху запалена руска пиратка знае какво го чака.Седяхме върху такава 45 години и тя гръмна 1989 година.Резултат.Няма Н.Р.Б. и С.С.С.Р..Пазете си задните части.
  • 1
    5
    Виктор
    Сащник, защо пишеш от мое име?
  • -4
    4
    Виктор
    сащ е агресор и е време да се признае публично!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари