Украйна пусна сайт за роднините на загинали и пленени руснаци

1
Информацията се обновява постоянно, уверяват създателите на сайта
Информацията се обновява постоянно, уверяват създателите на сайта Снимка: РФ200 Ищи своих!

Сайт, на който близките на руските войници да търсят информация за загинали или пленени при нахлуването, пусна Украйна.

Името му е "РФ200 Ищи своих!", пише News.bg

"Товар 200" са наричани транспортите с ковчезите на руските войници от войната в Афганистан.

Сайтът 200rf.com е създаден от украинското вътрешно министерство и събира информация от първите часове на инвазията. Публикуват се снимки и видeо, които се получават от местата на бойните действия.

"Ако ваши роднини или познати се намират в Украйна на войната срещу нашия народ - тук можете да получите информация за съдбата им. За съжаление, много от убитите е трудно да бъдат разпознати. Съзнателно включваме тези снимки и видеа - възможно е вие да разпознаете някого по косвени признаци", обръщат се украинците към близките на руските войници.

Информацията се обновява постоянно, уверяват създателите на сайта.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 1
    2
    svolochi
    Текат им лигите на украинските нацисти да убиват - ако няма руснаци, ще убиват свои. Това са чудовища,развъждани и надрусвани в 8 години, другото е пропаганда, разберете го !
  • 2
    1
    Nomer
    Това е хитър начин да събират информация за местоположението и позициите на руската армия и най-вече на мирните руснаци и да пращат нацисти-главорези да ги убиват.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари