Украйна иска да мобилизира още 500 000 войници

1
Володимир Зеленски вярва, че САЩ ще изпратят блокираната помощ на стойност 60 милиарда долара
Володимир Зеленски вярва, че САЩ ще изпратят блокираната помощ на стойност 60 милиарда долара Снимка: Facebook

Володимир Зеленски вярва, че САЩ ще изпратят блокираната помощ на стойност 60 милиарда долара

Украйна иска да мобилизира още 500 000 войници. Това обяви президента Володимир Зеленски на пресконференция в Киев. Зеленски заяви, че това е искане на армията и намекна, че 500 000 украинци вече са на фронта.

През 2023 войната в Украйна стана много по-ожесточена. През зимата руския опит за офанзива не доведе до нищо. През лятото се провали и украинското контранастъпление, информира NOVA.

Москва и Киев не дават данни какви са загубите им и говорят само за убитите и ранените на другата страна. Зеленски заяви още, че вярва, че Съединените щати ще изпратят блокираната помощ на стойност 60 милиарда долара.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 1
    12
    фена на Путин
    До Спокоен. Трябва, и то много. Гледат си отровната пшеница в отровната земя и вадят главазомайващи пари от продажбата и в северна и южна африка. Топ секс робините, (макар и не много чистоплътни и здрави) украинки, с милиони. Секса дрогата и оръжията си стоят най-доходните в света сфери. За това леят тези реки от кръв там. Трябва на твърде много хора украина, на които не им излизат сметките, но там е точният човек за да ги изпляска с голямата сопа през пръстите. Да го назовавам ли ? То е ясно на всички.
  • 2
    11
    Спокоен
    Идея си нямам на кой изобщо вече му трябва украйна. Съсипана инфраструктура, отровени земи, практическа липса на каквато и да е икономика, население разбягало се по света и т.н. Едни въглищни залежи са им останали. Десетилетия и незнайно колко пари ще са необходими за някакво частично възстановяване. Иначе и в Зимбабве вече са наясно, че тази държава вече не съществува. Полша ще си вземе парченце, Румъния също, за Русия даже да не говоря, но въпросът е за чий им е?
  • 2
    10
    фена на Путин
    Потресаващо е как украински младежи маршируват към смърт в името на сащ. Държавата им вече е отнета и разцепена на порции. Те вече нямат нищо, но отиват на смърт за нищото.
  • 5
    9
    и щооо?!?
    Нали украйната побеждава по всички фронтове, жертви няма, пък руснаците свършили хората?!? Що така бе Зеленски?!? Русията слаба, ракети няма, с лопати се бия пъс №5 го е страх, че рашките ще дойдат тука?!? Не страхуй ся бе, натуту ни пази!
  • 12
    8
    До 7
    Усраистана умря! Никой не вярва и не дава пари вече на тоя пробит надрусан клоун! Явно си от онея мелези смесица между хохли и национални предатели! Ай върви на фронта лешпер викат те!!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари