Удобство и комфорт, да ти е кеф да чакаш

5

Как успяхме да отгледаме такива гневни, невъзпитани, егоистични наследници?

Спирка в русенския квартал "Чародейка" е с изпочупени стъкла. За това научаваме от публикация в социалната мрежа. За окаяното състояние на спирката нямат вина нито кмета, нито Общината, а... нашите наследници. Те са такива, каквито сме ги възпитали...

"Спирка на градския транспорт 95 Чародейка, бл. 115 север... Удобство и комфорт, да ти е кеф да чакаш... Не знам как успяхме да отгледаме такива гневни, невъзпитани, егоистични наследници... От друга страна, те са наследници на майките, плюещи семки по площадките, наследници на онези, дето си хвърлят торбите с боклука на поляната, вместо в контейнера, наследници на онази елегантна госпожа, която си хвърли билетчето в тревата, вместо в близкото кошче, наследници на съседката, която си хвърля биологичния отпадък през терасата... Ей такива неща...", пише Таня Върбанова във Фейсбук.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 0
    16
    daskal
    Сигурно хората, които ходят на плаж на река Дунав са го сторили.
  • 0
    15
    Внимателно
    Нека да не се обобщава, че сме "възпитали такива наследници", сиреч вандали. Възпитали са ги възпитават родителите и хора от обществото с такова поведение. Опростачването в на някои хора в обществото върви с пълна сила. Освен това, когато такива хора с вандалско поведение нямат респект от охранителните органи и органите за опазване на обществения ред, ще продължават да рушат обществено имущество, а ни да плащаме чрез данъци и създавани неудобства.
  • -5
    14
    ...
    Тези "спирки" са олицитворението на мафията и незачитането на гражданите на град Русе с разместването им по удобни за мафията места. Призовавам всички да хвърлят по някоя тухла по тях. Само така ще бъдат премахнати и ще спрем да ги виждаме. Не забравяйте, че целта им беше да се издърпват милиони от последните пари в джоба на бедният българин, чрез хазартни игри. И, такива милиони се издърпаха а "спечелилите" от хазарта вече не получават нищичко.
  • 2
    13
    русенец
    Ако това са общинските служители, какви ли са държавните? https://blitz.bg/regioni/grmi-strashen-skandal-rusokosa-obshchinarka-lsna-nasred-vidin-po-gol-zadnik-i-tsyalata-omazana-ss-snimki-18_news965341.html
  • 5
    12
    Росен
    Проблема е,че Комунални дейности,кметските пълномощници и новия наемател на павилионите по спирките нищо не правят.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари