Удължиха срока за "Евровизия"

0
Постъпилите кандидатури ще бъдат обсъдени от специално назначена комисия
Постъпилите кандидатури ще бъдат обсъдени от специално назначена комисия

Желаещите да представят страната ни на „Евровизия“ в Лисабон през май могат да подават цялостни концепции за участие към БНТ до 29 декември.

От обществената медия удължиха срока за записване, като съгласно регламента предложенията трябва да включват песен, изпълнител, стратегия за сценичното представяне, както и бюджет за свързаните с това разходи, които продуцентската компания или екипът са готови да поемат.

Постъпилите кандидатури ще бъдат обсъдени от специално назначена комисия с участие на представители на БНТ, както и от чуждестранни експерти, с опит в музикалния бранш и в адекватното промотиране на песен за престижния конкурс.

От „Сан Стефано“ 29 въведоха този принцип на селектиране на артист миналата година и така наш музикален посланик в Киев стана Кристиан Костов с Beautiful Mess.

Момчето-чудо с българо-руски корени и перфектен английски донесе историческото второ място за България, а медитативното му парче с етно елемент бе разпространено от лейбъли в Скандинавия, Испания, Германия и Англия. 

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари