Учредиха партия "Изправи се България"

1

Политическа партия "Изправи се България" с 867 делегати от цялата страна и с лидер Мая Манолова беше учредена днес.

След учредителното събрание новата партия започва обиколка на страната под мотото „Нов социален договор - твоят труд заслужава повече“. Стартира и национална подписка с четири искания, като целта е правителството да даде подкрепата на българските граждани, която дават другите правителства на европейските страни.

"Нулево ДДС върху битовите сметки, върху стоките от малката потребителска кошница и намаляване на ДДС върху лекарствата, необлагаем минимален доход за работещите в размер на минималната работна заплата, тавана на цените на основните хранителни продукти, дотиране на първите 60 л гориво за всяко домакинство месечно, което е с доходи под 2500 лв., преизчисляване на пенсиите на българските пенсионери на база осигурителния доход за предходната година", каза Мая Манолова.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 1
    3
    Нели КОЛЕВА
    Пролетта в България явно подтиква и политиците да се заемат с партийно строителство. Вече има нововъзникнали 2 нови партии, а се очаква на 05.05 и партията на Янев. Дами и господа политици,за вас май важи поговорката- Много вожд,малко индианец. След 1990 г. се появиха много нови партии и водачи,които бързо отидоха в небитието- оказаха се еднодневки. Мисля,че и новите партии ще оцелеят до следващите избори,когато и да са те.
  • 5
    2
    Аман
    От простотии
  • 8
    1
    русенец
    Седни си на задника, ма! Мирясай! Стига партии! В Булгаристан има повече партийни водачи , отколкото има партийни членове и членки.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари