Мая Манолова: Войната вече има пагубни отражения върху България

0
Да не допускаме мнозинство на партиите, които са готови да ни въвлекат във война​, призова тя
Да не допускаме мнозинство на партиите, които са готови да ни въвлекат във война​, призова тя Видео: NOVA

Политикът коментира войната и газовата криза

От месеци говорим само за газ, а всъщност войната е основният проблем. Критичният залог на тези избори е да не допуснем партиите, които са готови да ни въвлекат във война, да влязат в парламента”. Това заяви в ефира на NOVA Мая Манолова, председател на „Изправи се, България”.

Манолова каза, че войната вече има пагубни отражения върху България. ”И в икономически, и в социален план. Хората обедняват. Страхът от това как ще преживеят зимата става все по-осезаем. Трябва да бъдат положени всички усилия да не се допуска въвличането на България във военния конфликт. Европа се намира на ръба на пропаст. Тя повече никога няма да е такава, каквато беше”.

Според нея, в момента най-належащи и от първостепенно значение са разходите, които да подкрепят българските семейства и българските домакинства. „Президентът представи своята последователна позиция срещу изнасянето на оръжие. Служебният кабинет трябва да бъде малко по-активен. Това, което правителството трябва да договори с „Газпром” е, количествата, които не сме получили, да ги получим през предстоящите зимни месеци. Ние и в момента получаваме руски газ. Но, през посредници, любезно осигурени ни от четворната коалиция, и с 30% по-скъпо. От прекратяването на директните доставките от „Газпром” спечелиха посредници, близки до четворната коалиция”.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 3
    2
    Газ! Чорапи! Наметало!
    Щом и Мая Кюстендилската слива започна да разбира и от военна музика ...? Ама, нали спи с бившия военен министър, последната й изгора, на когото смазва шмайзера?
  • 2
    1
    Така ли ма,
    сестра Галева, дето препоръчваше и други общини в България, като дупнишката, да се управляват от престъпници, рекетьори, доказани престъпници и убийци като братята ти Галеви! Така ли ма, кюстендилска сливо с голямата и мръсна уста, от която ръсиш само кремълски опорки, голи обещания и лъжи?! Само че, сестра Галева, войната си има име и това име е Владимир Путин - най-големият злодей, масов убиец и престъпник срещу човечеството, в сравнение с когото побратимите Хитлер и Сталин са агънца! Че назови войната с истинското й име ма, червена и в червата нахалнице, или те е страх?! И къде още се буташ и ти, "барабар Петко с мъжете", като отлично знаеш, че никога няма да влезеш в парламента, никога! Жалко за онези нещастни майки с болните деца, които се повлякоха по болния ти мозък и станха за резил!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Навън е такова време, че излизаш по тениска, срещаш някой с пуловер и се чудиш: кой от вас е идиот!?

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари