Училище „Ангел Кънчев” кани на Ден на отворените врати

0
23 март е обявен за ден на отворените врати в учебното заведение
23 март е обявен за ден на отворените врати в учебното заведение

На 23-и март в ОУ „Ангел Кънчев” ще има за всеки по нещо - награди от конкурс, здравни беседи, полицаи, доктори, корабостроители, футболно дерби и много други, пише вестник "Бряг".

Патронен празник отбелязаха вчера учители и ученици от училище "Ангел Кънчев"-Русе. В памет на  144-годишнината от гибелта на своя патрон, те поднесоха цветя на паметника на Ангел Кънчев до Речна гара и на плочата в градинката до бившия Родилен дом.

Представителна група участва в панихидата на гроба на Ангел Кънчев.

23 март е обявен за ден на отворените врати в учебното заведение. Програмата предвижда изнасяне на открити уроци и лекции.

От училището канят родители на деца от детските градини, които в този ден могат да се запознаят с материалната база и да видят реално как протича учебният процес.

Програмата за 23-и е включено и награждаване на победителите в конкурса за детска рисунка „Безсмъртното дело на нашия патрон - Ангел Кънчев”, здравни беседи, запознаване с професията на библиотекарите, полицаите, корабостроителите, приложенията на компютрите, футболно дерби, занимания по интереси.

Източник: Вестник Бряг
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари