Ученици от Ценово станаха първи в общинското първенство по футбол

0

Състезателите от Ценово станаха първи в общинското първенство по футбол.

Дъжд от голове се изсипа по време на финалната среща на ученическото първенство по футбол в Ценово.

Двубоят между отборите на Ценово и Долна Студена завърши при краен резултат 26:1, като на полувремето ценовчани имаха завидна преднина от 15 точни попадения. Мачът премина при пълно превъзходството на футболистите от Ценово. През цялата среща домакините бяха подкрепяни ентусиазирано от своите съученици. Гостите успяха да инкасират само един почетен гол в средата на  второто полувреме. Сред многобройните зрители бе и председателят на ОбС в Ценово Галина Георгиева.

Общинското първенство по футбол продължи малко повече от месец като срещите преминаха по системата всеки срещу всеки. Церемонията по награждаването на първенците се проведе на спортната площадка в ОУ „Христо Ботев“. „Радвам се, че в спортната инициатива се включиха отбори от всички училища в общината. Участниците показаха спортен хъс и желание за победа. В предстоящите ваканционни дни пожелавам всички отбори на продължат  с усилените тренировки. През есента отново ще организираме футболен турнир между учебните заведения“, подчерта кметът на община Ценово д-р Петър Петров. Той връчи купите на първенците и подари на всички отбори по комплект спортни екипи и футболна топка. За да наблюдава играта на младите футболни надежди, в Ценово пристигна и областният шеф на БФС Димитър Димитров – Кулеманса. Той също подари на участниците във футболния турнир екипи и топка. Футболистите, заели първите три места, бяха отличени с медали от Данчо Монков – специалист „Спортни дейности“ в общинската администрация.

За голмайстор в турнира бе определен Милен Ивелинов от Ценово. Грамота за най-добър футболист получи Берхан Еврен от Новград, а като най-добър защитник беше отличен Емил Маринов.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари