Ученици от ПГСАГ създадоха коледно настроение в Дома за възрастни „Приста“

8
Вече над 20 години ученици от Гимназията по строителство създават коледни изненади за настанените в дом „Приста“, възрастни хора
Вече над 20 години ученици от Гимназията по строителство създават коледни изненади за настанените в дом „Приста“, възрастни хора Снимка: Facebook / ПГСАГ „Пеньо Пенев“ – Русе

Вече над 20 години ученици от Гимназията по строителство създават коледни изненади за настанените в дом „Приста“, възрастни хора

Ученици от ПГСАГ „Пеньо Пенев“ – Русе посетиха Дом за възрастни хора с деменция „Приста“ - град Русе, съобщиха те във Фейсбук групата на училището. Една спонтанна инициатива се превърна в традиция. Вече над 20 години ученици от Гимназията по строителство създават коледни изненади и празнично настроение за настанените в дом „Приста“, възрастни хора.

Вокалната група и групата за народни танци на училището зарадваха всички в дома с музикално-танцова програма, а ученическият съвет осигури коледните подаръци със средства от благотворителния коледен базар в гимназията. Ученичката Мариела Спасова от Х „А“ клас подготви коледни късмети за здраве и благополучие. Поздравителни коледни картички, изработени от учениците, бяха подарени на хората, осигуряващи грижите за настанените в дома, съобщават Русе Медиа.

„Щастливи сме, когато даряваме радост! Коледните чудеса са истински, реални и възможни!“, споделиха учениците.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 4
    1
    Коледно настроение
    А къде са студентите по социални дейности - бъдещи социални работници, само във фоайето на университета ли ще правят базар, няма ли да се поразходят из социалните домове и да зарадват потребителите в тях? Нямат ли преподаватели, които да се сетят за такава инициатива или в топлите кабинети е добре? А ректорът, под чиято егида се проведе коледния базар не може да си поразмърда мозъка и да предвиди възможност и за социалните домове?
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Скъпи, сега вече сме женени и можеш да пиеш по-малко бира!
- Започваш да звучиш като бившата ми жена!
- Ооо, не знаех, че си бил женен!
- Не съм бил!!!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари