Ученици изнасилиха с кол мъж във Врачанско

0
Брутално изнасиленият мъж разказва драмата си
Брутално изнасиленият мъж разказва драмата си Видео: BulNews

Смазване от бой и брутално изнасилване с кол в ануса.

Това преживява само за няколко часа жителят на врачанското село Косталево Николай Николов.

Извращенията със самотно живеещия социално слаб 54‐годишен мъж се разиграват в центъра на населеното място. Три момчета и едно момиче, ученици, продължават да се радват на живота. Вече месец жестоките извращения с Николай Николов остават скрити от полицията и прокуратурата. За зверското изнасилване с кол в ануса разбират само някои от хората в селото, съобщава "Зовнюз".

Връщайки към селото с животните от поредната паша, Николай се спира в пивницата в центъра на Косталево. Минути след това на масата му сядат Теодор, Христо, Емилиян и Гергана.

„Хайде да го напием и да му дадем да изпуши една цигара”, се провиква непълнолетното момиче. Минути след поканата, на масата се слагат шишета с бира и ракия. След обилния запой следва и пушенето на трева.

Накрая следват и извращенията. Четиримата младежи извличат жертвата си навън и започват брутално да налагат Николай. Накрая го насилват с дървен прът. Всичко това се разиграва около 2 часа след полунощ. Мъжът крещи и моли за помощ, но никой от съселяните му не се намесва.

Ужасяващ е и фактът, че докато траели извращенията с Николай, мъчителите му през цялото време са правили видеоклипове с телефоните си на случващото се. Днес обаче записите вече са изтрити, за да няма доказателства, категоричен е пострадалият.

След като свършила с извращенията, четиримата се прибрали по домовете си. Николай останал да лежи в безсъзнание в центъра на Косталево до сутринта, когато е намерен от съселянин. Виждайки окървавеното тяло на Николай, мъжът веднага се обадил на кмета Любомир Кръстев. Така се стига и до идването на полиция и медицински екип.

Пострадалият обаче не казва на дежурните лекари за изнасилването, поставят му само инжекция. Няколко дни след това болките на Николай стават нетърпими. Кметът на Косталево отново се обажда на 112 и поруганият мъж се озовава в хирургията на врачанската болница.

Травмите на мъжа са ужасяващи, спукано дебело черво на няколко места, наранен пикочен мехур. След няколкочасова сложна операция и изчистване на нанесените поражения, 54‐годишният мъж е спасен, но е с поражения за цял живот. Драмата на Николай обаче не свършва дотук. При изписването му от лечебното заведение никой от медиците не се интересува дали жертвата има с какво да се прибере до родното си село.

Заради силните болки от гаврата с тялото му, 54‐годишният човек, лазейки и подпирайки се по стените, успява да се добере до най‐близката спирка. Поради невъзможността му да се движи, той изпуска и последния автобус до Косталево. Липсата на каквито и да било средства и мъчещият го силен глад принуждават почти цяло денонощие Николай да се храни с черници и да спи по пейките. Близо 24 часа след изписването му от лечебното заведение той случайно е видян от свой съселянин, който го закарал до родния му дом.

„Групата, извършила гаврата с мен, трябва да бъде наказана. Вече съм подал жалба до отговорните институции и очаквам възмездие”, продължава разказа си Николай Николов.

Преписката е предадена в Общинската комисия за борба с противообществените прояви на малолетни и непълнолетни, откъдето вече започват работа по случая. Проверка по разигралата се трагедия в Косталево започват и от дирекция „Социално подпомагане“, които ще му отпуснат еднократна финансова помощ.
В момента се подготвят и документите на мъжа, за да получава инвалидна пенсия.

Това не е единственото изнасилване в Косталево. Преди близо осем години младо момиче е било изнасилено от момчета от селото. Заради нанесената тежка физическа и психическа травма, родителите се принудили да продадат имота си в Косталево и да се изселят в чужбина.

До днес извършителите на тежкото престъпление все още са на свобода.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Ако след петдесет не си харесвате живота, то сипете си още петдесет!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари