Обновеният киносалон в Семерджиево отвори врати

1

Цялостният ремонт е финансиран изцяло със средства от бюджета на Община Русе

Обновеният киносалон в Семерджиево днес отвори врати. Официалното му откриване съвпадна с празничния коледен концерт, организиран от ръководството на местното основно училище „Св.св. Кирил и Методий“.

Цялостният вътрешен ремонт е финансиран изцяло със средства от бюджета на Община Русе. Общата стойност на дейностите по него възлизат на 40 000 лв. Извършени са дейности по подмяна на амортизирани части на помещението като входна врата и прозорци. Направен е и окачен таван и са монтирани LED осветителни тела. Положен е ламиниран паркет и е извършена облицовка на стените. Частично са ремонтирани и компрометираните фасади.

Киносалонът, който е към ОУ „Св. Св. Кирил и Методий“, е любимо място на жителите на селото, в което целогодишно се провеждат множество културни прояви на ученици и клубове от Семерджиево и съседните населени места.

Община Русе предвижда да задели и през следващата година средства от своя бюджет за ремонт на покрива и останалата част от фасадата на сградата.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари