Ученички намериха и върнаха изгубено портмоне

0
При друг случай жена е предала в полицията изгубения портфейл на мъж
При друг случай жена е предала в полицията изгубения портфейл на мъж Снимка: ОД МВР - Шумен

При друг случай жена е предала в полицията изгубения портфейл на мъж

Възпитаници на СУ „Йоан Екзарх Български“ в обедните часове днес са намерили портмоне с лични документи и парична сума, съобщиха от пресцентъра на ОД на МВР в град Шумен.

Далия Великова и Мария Кондова от 4-а клас намерили портмонето на пешеходната алея между тяхното училище и СУ“ Сава Доброплодни“. Обадили се веднага на телефон 112 и на място бил пратен полицейски екип. Екипът от РУ - Шумен пристигнал, на място дошла и 58-годишната собственичка на портмонето, която установила липсата му и решила да се върне по пътя, по който минала преди това. Децата ѝ предали портмонето.

Още едни портфейл е намерен и предаден днес на собственика му.

В ранните следобедни часове днес 49-годишната Даниела Христова от Шумен посетила полицейското управление в града, за да предаде намерен мъжки портфейл с лични документи, кредитни и дебитни карти и над 500 лева. Жената намерила портфейла на паркинга на пл. “Кристал“ малко около 23:00 часа в понеделник. Полицейски служители се свързали със собственика и жената му предала портфейла. 30-годишният Юджел Басри от село Загориче благодарил и споделил, че не е очаквал, че то ще се намери.

Дъщеря ми е почти на Вашата възраст, знам какво е преживяването и колко е неприятно, защото тя е губила документи и телефон, които не се намериха“, казала Даниела Христова при предаването на портфейла.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 5
    1
    Анонимно
    Пишете такива безмислени статии, повечето хора, като намерят портмоне го връщат, няма нужда от такова хвалене. А нашият клас като написахме статия за 1 ноември как раздаваме брошури за будителите във влака от Велико Търново до Русе никой не одобри поста. Нямам думи!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари