Участниците в "Отворената сцена" в Русе успяха да съберат 700 лева

1

Средствата ще бъдат насочени към Сирия

Били ли сте някога на готино и младежко събитие? Всеки гост на 28 април на благотворителната Отворена сцена за артисти или традиционното за Ротаракт - Русе събитие „Open Stage” - знае за какво става дума.

"Още в началото искаме да благодарим на нашите гости и участници, които ни помогнаха да съберем 700 лева. Средствата ще насочим към Сирия, един от засегнатите региони на силното земетресение през февруари месец, което взе жертви и в Турция.

Благодарение на мащабите на нашата организация ние имаме възможност да се свържем с други ротарактори на местно ниво, които ни описаха обстановка. Така се убедихме, че проблемът далеч не свършва след медийното отразяване, а ежедневната борба за местното население все още е налице.

За това се събрахме в заведение „Free Style” и си поговорихме за живота, за добротата, съчетавайки това и с готина музика. На нашата „Отворена сцена“ се престрашиха да излязат 14 участника на всякаква възраст, сред които освен певци се изявиха и танцьори, дуети и групи. Специално внимание искаме да обърнем на няколко деца от музикална школа „Артикул“, които изненадаха публиката със своя голям талант.

В една хубава вечер успяхме да се насладим на стандартния поп, който е завладял музикалната индустрия и стигнал даже до Русе, класическите рок парчета, народни песни, италианска музика, детски песни, трап и даже авторска музика.

Гласът на публиката сложи на първо място русенската група „The ROCK”, която взе купата с изпълнението на инак доста трудното парче „Holy Diver“ на Dio. Няма изненади тук, имайки предвид силната рок-сцена в Русе. Второ място получи Ина Григорова за песента „Мамо“ и на трето място връчихме награда и грамота на Магдалена Георгиева за нежното изпълнение на “Creep”-Radiohead. Тук идва време да поздравим нашите партньори от Русе Табак за спонсорството и техния принос към каузата ни.

Специална почит трябва да се даде и на красивата двойка Елка и Георги Николови, които станаха любимци на публиката с интересна хореография на танц. Вярно е, че когато двама души се обичат – танцуват.

И ако още не сте убедени, колко готина е съб-културата на русенските артисти просто ще трябва да дойдете на следващият ни “Open Stage”", заявяват организаторите.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари