13 души се изявиха на "Отворената сцена" в Русе

1
На събитието бяха събрани 1064 лева за Педиатрията в УМБАЛ "Канев"
На събитието бяха събрани 1064 лева за Педиатрията в УМБАЛ "Канев" Снимка: Русе Медиа

Благотворителното събитие „Open stage“ /Отворена сцена/ се проведе за втори път в Русе и приветства всякакви артисти в петатък в „Дом Канети“.

От „Ротаракт клуб Русе“ благодарят на всички 13 участници, които се изявиха, както и на гостите, благодарение на които бяха събрани 1064 лева в подкрепа на кауза за закупуване на устройство за контролиране на телесната температура за Педиатрията в „УМБАЛ“ Канев, пише Русе Медиа.

На сцената се престрашиха да се изявят артисти от 6 до 50 години. По преценка на публиката на първо място със Статуетка на Open Stage бе отличена Анна -Мария Тамахкярова с изпълнение на цигулка; на второ място Стефания Горначка с изпълнение песен и на трето място Ивена Йорданова с изпълнение песен. Специално наградена бе и Кристияна Кулева, която изпя „Арлекино“ от репертоара на Алла Пугачова и получи одобрението на публиката. Зрителите се забавляваха с томбола и посрещнаха всеки младеж с освежаващ коктейл, а водещ беше Гоце Великов.

Искаме да изразим специални благодарности и към нашите спонсори сдружение „Детство мое“ и „fjord”, както и на тези, които пожелаха да не бъдат споменавани. Не на последно място нищо от това нямаше да е възможно и без участието на „Дом Канети“ с подкрепата и гостоприемството си към нашето културно начинание.

Разбира се, ние от „Ротаракт клуб Русе“ сме най-щастливи от факта, че успяхме да чуем и видим разнообразието от русенски таланти. Така на нашата сцена чухме народни песни, придружени от ръченица; модерни хип-хоп песни, преобразувани с българска мелодия; класически рок; модерен поп и др. Радвахме се на дуети музиканти, както и на солови изпълнения на китара, пиано и цигулка. Най-вече се забавлявахме!“, споделиха организаторите.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари