Участък от АМ "Тракия" става двупосочен

0
Движението край Бургас ще бъде ограничено в продължение на две седмици
Движението край Бургас ще бъде ограничено в продължение на две седмици Снимка: АПИ / архив

Движението край Бургас ще бъде ограничено в продължение на две седмици

От 19 март до 2 април за ремонт на фуги на мостово съоръжение се променя организацията на движение в посока Бургас при 339-ти км на автомагистрала „Тракия“. Трафикът ще се осъществява двупосочно в платното за София. За извършването на ремонтните дейности ще бъде затворен участък от около 300 метра, съобщиха от Агенция "Пътна инфраструктура".

От 19 март до 2 април се променя организацията на движение в посока София при 351-ви км на АМ „Тракия“. Причината е ремонт на фуги на мостово съоръжение. Трафикът за София ще се пренасочва по пътните връзки на пътен възел „Българово“ и ще продължава по магистралата. За изпълнение на строителните работи ще бъде ограничено движението в отсечка от около 900 метра.

Ремонтните дейности на фугите на двете мостови съоръжения са необходими, за да се осигури безопасността на движение през летните месеци, когато трафикът ще е много по-интензивен, уточняват от АПИ. Оттам се извиняват на шофьорите за причиненото неудобство и ги апелират да пътуват внимателно, да следват стриктно поставената пътна сигнализация, да спазват дистанция и да не предприемат рискови изпреварвания, застрашаващи безопасността на останалите пътуващи.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари