Убитата Ани е била продадена от майката си за 10 000 евро

0
Лихвари издирват Станислав, дължал им 30 бона
Лихвари издирват Станислав, дължал им 30 бона

4-годишната Ани, зверски убита и сготвена от баща си, е продадена от майката за 10 000 евро. Тази поредна безумна версия изстреля внезапно ова бабата на изрода Станислав - Снежана. Доказателство за твърдението й били намерените у майката на Ани 10 000 евро, за произхода на които тя нямала обяснение.

Бабата обяснява, че Димитрина се хванала с богат германец и искала да напусне внука й. „Може тя да е продала детето и да е смятала да се измъкне тайно в Германия с парите от продажбата на момиченцето. А не вярвам, че Станислав може да убие детето си, да го накълца, че ида го сготви. Тове е някаква изродщина", разказа пред „Телеграф" бившата кранистка Снежана Бакърджиева.

В същото време и бабата станала жертва на далаверите на Станислав и била тормозена от лихвари, тъй като взел 30 000 лева заем, но не ги погасявал повече от половин година. Лихварят, от когото взел парите, няколко пъти се обаждал на бабата в Дряново да издирва внука й и настоявал той да се издължи.

Станислав учил само до шести клас в Дряново. Заради основното си образование не можел да вземе книжка. Купил си, когато отишъл в Гърция. Започнал работа в заведение, а в Германия се хванал като общ работник в някаква конна база. Миналата година през юни Снежана получила призовка от Германия на немски и български език, адресирана до внука й. В нея се казвало, че Станислав е обявен за издирване от Интерпол и трябва незабавно да се яви в Германия по разследване за наркотици

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари