Майката на разчленената Ани: Тя идва често в сънищата ми!

0
Според обвиненията, бащата на дъщеричката им - Станислав Бакърджиев, я е убил, разчленил е трупа и е изхвърлил зловещите останки в контейнери за боклук
Според обвиненията, бащата на дъщеричката им - Станислав Бакърджиев, я е убил, разчленил е трупа и е изхвърлил зловещите останки в контейнери за боклук

"Ани идва често в сънищата ми. Имам непоносима тежест, която винаги ще нося, защото ако, не бях оставила детето си, днес щеше да е живо."

Това казва Димитрина Борисова, майката на 4-годишната Ани, чието убийство разтърси Гърция преди 1 г. Според обвиненията, бащата на дъщеричката им - Станислав Бакърджиев, я е убил, разчленил е трупа и е изхвърлил зловещите останки в контейнери за боклук, пише България Днес.

Станислав е в затвора, както и самата Димитрина. Главен свидетел по делото е Назиф Ахмедов, който бе екстрадиран от България в Гърция. Ченгетата твърдят, че той е помагал на Станислав да извърши чудовищното престъпление.

По-късно Назиф проговори пред ченгетата и така те стигнаха до бащата убиец. Разследването на полицията и ДНК пробите, намерени на местопрестъплението, сочат, че и трето лице е участвало в зверското убийство.

На 5 септември започва съдебният процес. Очаква се магистратите да хвърлят повече светлина върху много неизвестни около случая.

Димитрина Бакърджиева разкрива душата си пред гръцки вестник месец преди да се сблъска с правосъдието и с бившия си мъж Станислав Бакърджиев.

"Вчера видях един сън, че полицията доведе три малки деца и ми каза, че те са убили дъщеря ми. Събудих се със свит стомах и повърнах. Когато ми казаха да се свържа с адвоката ми, сърцето ми изскочи, защото помислих, че е намерен и третият човек, който е забъркан в убийството", разказва майката и продължава с въздишка: "Станаха толкова ужасни неща, които дори не мога и не искам да прочета, описващи какво се е случило. Не мога да си представя, че всичко това е причинено на моето дете", казва Димитрина, оставяйки намеци за това, че извършителите са трима.

Колкото до това дали е знаела, че съпругът й е наркозависим, тя отговаря, че е знаела. Допълва, че никога не го е виждала в тежко състояние на делириум и че никога не е предполагала, че може да причини нещо лошо на собственото си дете.

Източник: България Днес
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари